20110716

si hodoh dan si bodoh

muka hodoh tutup jerawat kat hidung. boleh la nak keluar jalan macam ni? :D



muka bajet comel. boleh la.



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!



akibat hasad dengki bersarang di hati, tak kan aku nak buruk sorang2? atas dorongan dia yang PAKSA aku upload gambar 1st tu, aku upload sekali gambar kau! hahahaha

20110715

kritikan sebalang jantung




ok aku tahu video ni dah lama. lagu pon dah keluar radio banyak kali. tapi tetap aku nak review jugak. aku tak embed official video christina perri sebab nak bagi fair sama sama maddi jane, aku embed yang live. entah ye ke tak? -______-''

ok aku rasa suara maddi jane lagi best daripada penyanyi asal lagu sebalang jantung ini. ok, tamat sudah kritikan aku. see you later! :)

eh, rambut maddi jane tu super nice kan? :D

20110711

hello si gigi besi :)




it should be on 21st may, but i've postponed it till 9th july.

it's blue color. :)
i'm thinking of changing it to pink next month.
teeeheheheehehehe :P

P/S : btw, ignore my deyyyyymmmm messy hair