20121204

wish lists

1. SIGMA SD1
mungkin DSLR Pentax 645D tu dah cukup besar megapixelnya, 40MP. DSLR Hasselblad H3D|| pun baru 39MP. tapi SIGMA SD1 ni 46MP! memang mantap! aku dah check review apa semua pun memang stim gila kot.



2. FUJITSU LIFEBOOK 2013
perfect and complete. tu je aku mampu cakap. sebab nak beli memang belum mampu. tak payah nak susah2 bawah ipad, camera, laptop, phone bila nak travel. semua ada kot. jimat ruang, tapi tak jimat poket. tang keyboard tu yang menusuk kalbu tu. sensor. macbook kau ada? hahaha mac pon tak ada kan? :D

Dua cukuplah. Banyak-banyak wish lists buat apa kalau tak mampu. 

No comments: