20110715

kritikan sebalang jantung




ok aku tahu video ni dah lama. lagu pon dah keluar radio banyak kali. tapi tetap aku nak review jugak. aku tak embed official video christina perri sebab nak bagi fair sama sama maddi jane, aku embed yang live. entah ye ke tak? -______-''

ok aku rasa suara maddi jane lagi best daripada penyanyi asal lagu sebalang jantung ini. ok, tamat sudah kritikan aku. see you later! :)

eh, rambut maddi jane tu super nice kan? :D

No comments: