20110416

jadi bujang pun orait jugak

masa tak ber balak dulu, mula dengki tengok member member semua berkepak jalan dengan pakwe. sekarang, bila dah berbalak, mula la rasa bosan. rindu masa bujang. manusia, memang tak pernah puas dengan apa yang dia ada. bukan dia. aku pun sama -.-''

memang rasa 'wow, sweet nya bf i bawak i candle light dinner'. ok WTF
bila fikir fikir balik, selalu jumpa pakwe pun bosan jugak. tapi hari hari mengadap mak apak abang jiran kucing aku, rasa bahagia hari hari. macam sebenarnya aku tak perlukan seorang lelaki 'unsur luar' pun buat masa sekarang. tengok. dah macam, lepas tu sebenarnya lagi.
apa punya bahasa.

gaduh tetiap hari la boleh kata. sikit sikit nak angin, sikit sikit nak emosional. apa dapat marah marah entah? bagi aku, bukan senang nak control marah. kalau bagi kau orang senang, tahniah lah.

aku dah penat tunggu dia. senang kata aku dah fed-up sebenarnya. tapi aku tak tau nak bagitahu dia macam mana. takut dia sentap dengan aku pulak. hati orang kita tak boleh buat main. macam macam hal sekarang ni dengan kes santau la, bomoh la, minyak dagu, minyak siku, lutut semua ada.

ni bukan luahan hati aku, ni kawan aku la tepon tadi dok bengang bengang dengan pakwe dia. pasal apa aku tak berapa nak tau la. tapi ni yang dia dok cakap tak berhenti dari tadi. aku tak faham sepatah haram pun sebenarnya. dengar je lah. aku bukan ada kerja lain nak buat.

p/s : agak agak kalau aku jadi pengulas sukan orait tak? bukan apa, kat tv1 tu, dia ulas apa mengarut banyak. pasal hujan, jalan jam, apa semua nak cakap. pelik -.-''


peduli apa aku. ye dok?

No comments: