20110425

dulu kaya sekarang miskin

tiba tiba rindu kat bapa. bapak ah ayat. -.-''

masa aku sekolah dulu macam jakun gila tengok kengkawan gayut kat public phone call boyfriend. masa tu jeles jangan cakap lah kan. memang tiba tiba rasa 'ouch, tak laku nya aku. and it hurts.' tak lah sampai macam ni tapi kira dengki gak ah. orang ada italk, aku pun beli italk. konon nak tunjuk la aku ada boyfriend jugak. kononnya lah. padahal rm10 italk tu bertahan setahun. orang lain rm10 tu tak sampai seminggu pun. duduk asrama kan biasalah. kalau tak, handphone je la. haha

1st number dulu aku pakai timecel (017). masa tu pakai line. pastu abang abang aku yang hentam, sebulan bil sampai 2,3 ratus. pastu aku yang kena marah, tskk :'(
lepas tu pakai digi. baki kredit tak pernah kurang rm100 sebab parents aku tak tau ada topup rm10. so tetiap bulan topup rm50. masa tu takde sape aku nak contact. pakwe pun takde. heaven betul. sama jugak la abang aku yang hentam. dia kata kalau kredit expired, nanti hilang. so masa tu ada seratus lebih baki, diorang habiskan. aku pun percaya je. bangang sungguh rasa.

sekarang aku pakai digi, maxis dan celcom. tapi semua takde kredit. tskkkkkk :'((
dah tak heaven dah. tu je aku nak cerita. takde apa pun. -.-''

P/S : dulu boleh travel pergi tioman, perhentian. sekarang nak pergi melaka pun tak lepas.

No comments: