20110326

where i met rudy, an idiot guy.

aku baru pulang dengan bapaku. bapaku belikan kereta.
shit. aku baru balik from an evening party with my dad.
jangan nak evening sangat. night party? lain macam je -.-''

so, macam biasa lah dinner orang orang dewasa. boring yang amat amat amat.
semua orang tua. mostly.
tetibe mata aku spotted one table yang ada orang muda.
ok cool, ada gang! :D

it's started here.

aku kat sebelah ayah aku masa dia tengah borak dengan member member dia. of course la. i am his company. macam angkut bini lah. tapi mak aku tak nak ikut. macam biasa. masa tengah ayah aku borak tu, and aku TERPAKSA buat muka excited and 24 hours senyum (lenguh. seriously.) suddenly he came and approached me from my back. tak beradap sungguh. i mean, he touched my waist. dia boleh cuit pinggang aku and say 'hye'? aku rasa lagi bagus and sopan kalau dia datang tepi aku and say hye and hulur tangan nak bersalam. why not? plus kau boleh buat macam tu depan apak aku. show me some respects.

ok enough approaching part.

lepas tu dia tegur. first ayat dia 'hye, sorry if i made u shot. my name was rudy.'
aku tak faham apa dia cakap. then i say 'sorry?' dengan muka blur. this is what he meant. 'hye sorry buat u terkejut. nama i rudy' oh, he has a thick-tongue of sabahan dialect. patutlah. -.-'' and the funniest part is nama dia khairan. mana datang rudy tu? 'boleh tak i nak mintak number talipon kamu?' dia dah mintak dah pun so aku nak jawab apa pun tak tau.

so kesimpulannya, dinner tu boring and and and sucks. the food, the organizer, everything.

No comments: