20110327

Rango and a family date | twenty-sixth march


hari sabtu baru baru ni, aku ngan parents aku pergi tengok movie ni.
semata mata sebab rango guna suara johnny depp. yes, satu family suka johnny depp. kalau dapat 'grab' jadi bakal menantu maka ayah aku, lagi mereka suka. (aku anak perempuan tunggal. ehem ehem!)

cerita ni ber'kisar' (blended) pasal seekor cicak. cicak ni boleh tukar tukar warna. jenis cicak tokek kot.
asalnya dia ni peliharaan satu keluarga ni. tapi sebab ada accident ; tenggiling melintas jalan, so akuarium dia terjatuh kat jalan and pecah.
this is where it's started. dia tak tahu pun dia ni siapa. bila ada yang bertanya siapa nama dia, kebetulan dia minum jus kaktus brand purango. so dia cakap nama dia rango.
the rest of it, u have to watch it. kalau aku cerita lebih, korang kena bayar aku harga tiket la sorang. HAHA

ni lah cicak tokek. ;)

and lepas tu kami anak beranak pinak having subway (macam biasa) and tutti frutti. a cup for three. :D

this!

No comments: