20110310

jom sunat


TERbaca satu tulisan pasal berkhatan dekat blog ni. (link)
tiba tiba terfikir macam mana agaknya perempuan bersunat?
potong bahagian mana? bila? -.-''

aku sunat ke tak dulu? sebab dalam article ni, yang aku search kat google, perempuan berkhatan hukumnya sunat.

so, aku semangat gak la nak tau kan.
tengok gambar ni, memang aku tak faham.


korang faham ke? kalau ye, tolong email aku. aku nak tau.

oh, lagi satu ex aku punya ex girlfriend tak habis habis kacau aku? kenapa aku? kacau la ex aku tu -.-''
nak kena sunat dengan aku ke? lain pulak jadi kang. kalau tak boleh kencing jangan la blame aku ye. kihkihkih :P
mentang mentang baca pasal pompuan bersunat, bukan main lagi aku ni.



No comments: