20110323

aku jadi cover harian metro! :D


sempena sambutan ulang tahun metro yang ke-20, metro ada buat kempen BIAR BETUL yang menempatkan 2 'orang' pontianak dan 2 'orang' pocong kat depan sogo.
hahaha ayat nak buku teks.

harian metro bagi kita kita kita semua yang tak berapa popular ni peluang untuk popularkan promote diri sendiri.
"hai, saya artis. yang berlakon drama melayu 'aku jatuh lubang'. awak kenal saya tak? awak tak nak otogeraf saya ke?"
ok memang kurang malu kan. haha
so, untuk jadi cover harian metro, boleh klik dekat sini and start upload gambar and pilih tajuk.


yang ini saya punya. kihkihkih

gambar boleh diupload sendiri dari komputer korang, atau dekat mana mana album dalam facebook korang je. mudah. :)

2 comments:

Mieya said...

suka...hahahahhahha

adii peet said...

haha itulah