20110210

so long

it's has been ages since my last rajin day nak update blog.
duhhhh macam mana nak kaya ni kalau malas?
carik la anak jutawan. good idea heh.

so, last weekend was a busy one for me.
jumaat pergi bersih kan semak samun kat rumah janda.
eh tak tak. rumah lagi satu. rumah tinggal.
siapa nak duduk tempat jin bertendang kan kan?


see? rajin tak along and aku? anak mithali hihihihi :P

and saturday we went to muar separately.
mama ngan ayah, and me with along.
sebab kitorang bangun lewat so ayah tak nak tunggu. tskk :'(
attendded wedding staf ayah.
lepas tu apa lagi?
pergi bantai cendol la, mee bandung la.
tapi mee bandung tu was not as nyum nyum as we expected.

tengok ni along buli mama kite. mama redha je -.-''

tgk ayah kite romantik. eleh, suka la mama kita kan ada orang sayang. :P

eh eh mana gambar aku? sampai hati. -.-''

and on sunday.. err..
aku tak ingat. seriously.
tapi aku dapat rasakan yang kitorang ada pergi jalan jalan.
mana ha? WTF adii? -.-''

No comments: