20110220

'The Mechanic' Trailer

e

starring john statham, hero transporter tu which is also my ex boyfriend. (ecececeeee)
as always, he's acting cool. eh dia memang cool.
selalu jugak dia turun malaysia masa kami masih bersama.
kalau dia tak ada shooting la.
dulu, kalau keluar selalu dia belanja aku makan aiskrim haagen dazs.
kalau tengok wayang sama sama pun mesti tengok cerita yang dia pelakonnya.
tapi tu dulu la. aku minta clash pun sebab dia kantoi scandal dengan wan maimunah.
ala pelakon malaysia yang hot hot tak pernah dapat award tu. pernah ke?
so, i turned to nicolas cage. tapi tu pun tak bertahan lama. sebab dia selalu busy kan?
ni semua cerita lama ni. aku pun dah happy sekarang dengan ehem ehem.
alaaa tak kan tak kenal kot robert downey jr.?
hehe cerita nak lebat taufan je. siku sikit.

i give 4 over 5 rating stars lah.
so, siapa tak tengok lagi, boleh la purchase tickets esok.
yela esok kan ahad, hari berdating. ekekekeke:P

p/s : the way he think and act memang smart gila. pandai and teratur.

yeah, victory loves preparation *wink

No comments: