20110108

oh, saya memang macam tu :D

aya fetched me at 9 this morning, then we're going back to SB and getting ready for a funeral.
tengok lah outfit saya untuk funeral :D


kemudian kami attended wedding sepupu aya dekat international youth centre, yaakub latiff cheras. :D

yes, saya tau saya tau. hehe dah ramai yang cakap. hehehe

tapi muka masa ni tengah tak berapa selesa dengan tudung tu yang saya pakai sebab pergi funeral kawan mama punya suami. faham tak? faham tak?
ingat nak pergi wedding nak bukak shawl tu tapi sebab tak sempat nak singgah saloon pun before wedding. rambut saya leper dan penyek nak taknak terpaksa pakai tudung tu sampai malam.

saya doa satu hari nanti saya akan pakai tudung sebelum saya kahwin.
ouch gatal nya saya :D

oh,lupa. saya tengok movie season of the witch. pakwe lama saya berlakon.



10 comments:

nade said...

fuyooo 1st tme nmpk ko pki tdung.pergh pergh byk kali.cun siot btw aq save gmba ko:D

adii peet said...

omg omg stalker! apa link blog kau, bak sini. jangan lupa buat contact picture tau! sampai mampus aku tak nak call kau :D

nade said...

haha aku xde blog lah.aku mna reti nak tulis2 ni bagai :D

adii peet said...

kedekut dengan aku. nak linkkkkkkkk *hentak kepala kat dinding*

nade said...

mek oi.aku mmg xde blog lah haha

adii peet said...

dah ni profile blogger kan? ke aku yang hadap buta it ni? -.-'' account google ke?

nade said...

yela akaun gooogle.aku buat semata mata demi ko tau hahaXD

adii peet said...

OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
terharu. tskk tskk :')

nade said...

haruslah kn.aku kn kipas susah mati ko :D

adii peet said...

takut pulak tetiba