20110107

mama, aya, i love u :)

i'm supposed to go back to SB today but mama texted me she had to work over 10 p.m.
nak balik nak balik nak balik.
shah alam tak seronok. tak ada apa apa.
ok lah. shah alam ada iCity tapi kena bayar rm10 nak masuk.
WTF.

pokok lampu lampu je pon.
maybe bill letrik tinggi sangat then kalau tak bayar nanti blackout so tak panggil iCity.
maybe panggil stupid-fake-tree-without-lights-fuck-u.
duhhhh -.-''

lagi? apa ada kat shah alam? ok, mcd HAHA bodo kau ni.
ok, nak balik rumah gila babi makan mama masak macam macam macam macam.
sebab mama masak paling sedap lagi sedap dari foodcourt medan belakang bus stop.

mama goreng ayam lagi sedap dari KFC.
mama goreng telor lagi sedap dari mamak hakim.
mama masak sup lagi sedap dari ani sup utara.
semua mama masak.

aya masak steak lagi sedap dari secret recipe and tony roma's.
aya's home made meatball lagi sedap dari ikea.
aya masak spaghetti lagi sedap dari italiannies.

tapi, aya punya lobster tak boleh lawan victoria station.
hehehe


tempting :D

ok melalut ni. homesick gila lah.
nak balik sangat sangat sebab cuti 9 hari.
so, taknak cuti jadi 8 hari. tak nak jadi loser.
nanti kawan kawan ejek, kite kene 'tanya' mama kita.
tak suka tak suka tak suka.

aya = ayah. ayah kita. bukan ayah kita semua tapi ayah kite. ayah aku. bukan ayah kamu. tak nak share aya kite dengan kamu. ayah kite comel. macam kite. hihihihihi :P


No comments: