20101231

selamat tahun baru

woahhhh
malam esok new year.
aku still terfikir fikir either nak sambut new year kat genting or bukit ampang.
yeah, genting it's more to work, bukan have fun. tskss :'(
bukit ampang for a family dinner. alang alang je lah terus celebrate kan. teeehehe
along will bring his GF along with her family and same goes with angah.
duhhhh semua berkapel kapel.
mengada nya korang nak manja manja depan aku.
sedar tak adik kau ni single? -.-''
confirm lah jadi driver. duhhhhh tak best nyaaaa ;(
ada siapa siapa nak ajak aku pergi date or celebrate new year sama sama tak? :P
tskss tragic life

wah besar. eh bukan ni.

new year's party yang meriah. eh bukan. maksiat. err besar.. epp adii! alaaa

tak senonoh betul google ni aku search new year keluar gambar gambar yang ish.. padahal -.-''

hah! yang ni pakej. bagus jumpa pun :D

No comments: