20101223

travel with smiles :)) (late update)

dalam perjalanan aku ke Kelana Jaya 30 nov lepas, (gila xnak lama pulak baru nak story)
aku duduk kat sebelah uncle india ni.
patrick nama dia
"spongebob squarepants, spongebob square... "
okay, sorry.

1st time aku berborak dalam KTM dengan orang-yang-duduk-sebelah-aku-yang-aku-tak-kenal-dah-la-lelaki-nasib-baik-tua.
tapi memang sumpah cakap he's nice and doesn't talked nonsense macam kebanyakan orang.
termasuklah aku.
my 1st impression towards this unknown indian guy was good.
selalu kalau jumpa indian mesti cakap diorang samseng la, apa la.
i'm not being racist tapi contoh dah banyak dah and yang paling dekat indians kat area rumah sewa aku.
damn rude, okay!
suka suka hati nak tahan orang pastu kacau kacau.
orang kacau anak dara kau tau pulak bengang pastu berparang apa semua.

he's working with immigration, aku lupa kat mana.
huhu senang senang boleh bawak seludup barang banyak banyak duty free.
dah kenal 'orang dalam' kan. teehehehehe :P
so, he gave me his name card which is he's one of the ''orang penting'' jugak lah.
but i haven't call or text him yet until now.
takut la kalau number phone reveal.
macam hebat sangat je aku nak privacy jadah haram apa semua.
tak tau siapa yang ada number phone aku terus delete sebab takut menyampah apa semua. HAHA

so, maybe after this if i'm going abroad anywhere and there's too much things i want to bring back but on tight budget, maybe i can ask some favors untuk tak kena cukai. heheheheeh
pandai kan? :D
i know i am.
jahat kau adii.


aku google image 'indian man', muka dia sama dengan pie nana tanjung kan? HAHA :D

No comments: