20101230

lelaki idaman malaya

  1. mata tak besar tapi ada macam renungan tajam. macam matt dallas/wenworth miller/chad michael murray punya mata. sexy woo.
  2. hidung mancung pun ok, besar pun comel gak. tapi tak nak kembang macam aku, nanti kawin anak semua stok hidung pesek je.
  3. bibir nipis. sexayyyy
  4. kulit gelap. hitam manis atau sawo matang. kalau putih tak macho lah kan kau lelaki.
  5. lagi tinggi dari aku. kalau boleh aku paras paras rupa ehh tak. paras paras telinga.
  6. taknak yang badan ketul ketul sangat geli aku. tak suka yang gemuk, tapi buncit sikit ok la. comel kot boleh tiup tiup perut kau. HAHA bangang.
  7. rambut panjang. takdelah panjang sangat, tp kira panjang la jugak. apa merepek? -.-''
  8. tak suka yang kerinting. sakai je. (haha kinky is ..... blueghh!)
  9. jaga kebersihan. pakai deodorant la kau dah besar panjang.
  10. jangan melaram sangat nak pergi pasar malam pakai jacket, corduroy, kasut paul smith uptown segala.
  11. tak menunjuk nunjuk harta kau. kau ingat aku kisah ke? dah la harta bapak kau. (ep ep sudah adii, sudah.)
  12. tak kuat merajuk/emo. aku tak layan lah mengada menggedik.
  13. anak tunggal/yatim piatu senang raya umah aku je tetiap tahun kan? :D
  14. jaga mak bapak aku macam mak bapak sendiri.
  15. tak merokok. benci la bau rokok. tak macho pun lelaki hisap rokok, okay.
  16. ada masa untuk anak isteri. tak lah memanjang dok office. PA kau tu hot sangat ke? (ececececehhh)
  17. sayang aku, family aku, anak2 kita(ejejejejejeeee) and family kau(kalau ada)
aku? ada ciri ciri bakal isteri idaman mithali tak? :P
ececehhh gatal kau boyfriend pun takda.

ni contoh lelaki idaman

eh eh bukan si gemuk ni -.-''


eh eh ni laki orang. bukan bukan.

ish! ni gay malaya. ahh givap lah. ;(

4 comments:

Moy Sam's said...

Kah kah kah kah kah ! ;B

adii said...

ada calon untuk aku tak? :D

Anonymous said...

no 15 tuh btol ke hahah
apachi jual kacang kt bustop mmg ssuai sgt tok ko
>>>>nad yg comel kuang3<<<<<

adii said...

nad, kuajaq! betul sangat sangat okay. :D