20101222

gendang gendut

i just came back from pak li kopitiam sek.7, shah alam.
siapa yang tak tahu location boleh tanye encik google map ye :)
i'm having dinner with my brother.
we're both having nasi ayam lemon together with chinese tea and nescafe tarik.
the weather wasn't so good lately.
i'm suffering from a bad cough and heavy flu.
yet, to make it fair, he's forbidden to drink cold water too. hehehe bad me :P
tak ada gambar kami, sebab tak bawak camera.
my camera's ginormous nak bawak jalan jalan pergi dinner
HAHA it haven't crossed my mind eke.
gambar ni semua dicuri dari google. :D

nampak sedap kan hehehe

full description

yang nescafe tarik and chinese tea tu xpayah la gambar. tak kan tak pernah minum kan.
this is what i used to have at pak li kopitiam. nasi ayam lemon dia memang best. and harga murah gila gila gila!
so, siapa siapa tak pernah makan nasi ayam lemon kat pak li, try it. siapa tak suka, datang kat aku, claim duit.
don't forget to show me the bills. :D

No comments: