20101208

FACEBOOK akan ditinggalkan seperti myspace.

takut tak baca tajuk ni?
takut hilang kawan? scandal? member?

adakah korang perasan yang FACEBOOK ada upgrade diorang punya profile?
siapa yang dah update?
aku dah.
dan ianya sucks!
macam sial doh. aku punya blog url n tumblr semua entah hilang kemana.
and plus, yang baru ni mmg tiada privacy langsung.
macam macam carutan keluar lah.
pantek, bodo, sial, dan segala haiwan bersamak tu.
mmg betul2 sambut awal muharram dengan penuh noda.
so, nasihat aku kat siapa2 yang belum upgrade,
silalah upgrade supaya aku ada geng untuk maki hamun FACEBOOK, (dengki)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

No comments: