20101201

melancap tu apa?

aku pun tak tau.
tapi aku macam tiba tiba boleh ada rasa curious terhadap sesuatu perkara.

contoh

betul ke ada lelaki yang tak pernah melancap? nak nak pulak yang dah baligh. setahu aku la, sekarang ni, budak budak pun boleh turn on tengok porn video, pastu melancap. kadang kadang aku tengok lelaki-baik-pakai-kopiah-baru-balik-masjid-solat-jemaah-duduk-saf-paling-depan pun boleh terfikir ''dia ni pernah melancap ke ha? tak kan tak pernah? tapi macam tak pernah?" aku bukan pervert, aku cuma curious. yang mat mat rempit tu sah sah la dah habis melancap siap main kocak kocak dengan awek satu malam kau kan?

okay, yang tu contoh je. bukan apa yang aku betul betul ingin tahu sekarang ni.

yela adii, yelaaaa

No comments: