20101226

unplanned hangout

aku dok belek belek camera ayah tengok his photos in shanghai.
then, aku ternampak gambar family aku bersuka ria di tepi pantai yang aku tak tahu dimana and ianya TANPA AKU! ya, TANPA AKU! :'(( tskss
baik, lupakan kisah duka itu.
dan tiba tiba ada jugak gambar kitorang semua masa terencat akal dulu. yay! yay! yay!
HAHA
ni masa aku pergi desa water park ada photoshoot tapi it became a family hangout bila family aku datang konon konon nak buat suprise.
terharu terharu. :')
i'm hell shocked. haha mama siap tolong bawakkan shirt and pant untuk aku lagi. bagus betul yay!

so, after habis photoshoot and having lunch, aku terus tukar baju and join my family yang dah lama berendam sampai kecut tapak tangan unless mama yang memang tak suka mandi in public. sooo sweet mama :*

angah, aku and along

ayah ku sayang :D

along muka nak serious >.< gambar ni romantik kan? kan? kan? gahhhh! :D


tengoklah pose keluarga. bahagia sungguh XD

gambar mama je takde because she's became a photographer on that suprised day :D

P/S : mama, jom pergi holiday lagi :P

No comments: