20090621

"aneh aneh je ko ni"

pernah tak ada orang cakap macam tu kat kamu?
aku pernah. terutamanya dari abang aku no 1.
aku pun tak tau kenapa?
tapi setelah dikaji-kaji dan difikir-fikir aku dah tau.

  1. aku nak pinjam moto abang aku, tapi aku ambil kunci kereta buruk aku, dan tekan button open. aku baru bukak moto guna kunci kereta dan tekan button open? haha
  2. oleh sebab laptop aku sedang merajuk(buat hal), jadi aku terpaksa blogging guna laptop member aku, dan semalam laptop ni lain macam, aku suruh member aku yang menyewa bilik aku, dayah tengok laptop ni. tapi bila aku suruh dayah tengok je, laptop ni okay. "oit jangan la macam ni, cepat la rosak." adakah aku baru bercakap dengan laptop? dan member aku cakap "weh, ko tgh cakap ngan laptop weyh." sambil buat muka pelik. damn!
  3. aku pergi ke bilik air. tapi sebenarnya aku nak pergi buang sampah kat luar bilik. what the..??
  4. mak aku suruh aku pass kat dia henpon dia, dan aku bagi dia kunci rumah??
  5. abang aku ajak aku pergi jamming. aku pergi la bersiap. selalunya aku akan pakai skinny jeans dan printed t-shirt. tapi aku pakai baju kurung. siap dengan high heel lagi! argh!!
  6. jam 7 pagi, aku bersiap nak hantar mak aku ke tempat kerja. it's sunday people!!
  7. aku sekeluarga pergi ke one utama. aku nak carik baju dan jeans baru seberapa banyak yang boleh mengikut kemampuan. hehe. tapi aku baru sedar aku beli benda lain bila sampai di rumah. adakah aku mempunyai 6 pasang koleksi stoking fancy yang baru??(ini saja yang aku beli. urgh!)

aku terfikir jugak apa yang terjadi kat aku. adakah aku berpenyakit? mentall illness?

3 comments:

ARN said...

what weird things.....
on situation:
1. mybe u like driving then riding
2. u want to show to ur frenz what really wrong to that laptop
3. i think at that time ur really have some bisness to do in that restroom, but u forget
4.mybe u dont listen clerly, and grab anythings near u at that time
5. i think u miss to go to class
6. mybe bcoz that was ur reutines everydays at home
7. ..... no comments

Anonymous said...

wanna know why??..
ure in love and everything is out of place..
hahaha

adii.lulla said...

to anonymous
-what in love? haha it's all happen x in one time. haha totally wrong la u :)

to ARN
-haha ure so funny. why no comment on num 7?
haha :D